«Πάνω από όλα η Εύα. Καλώς ή κακώς το παιδί θα το ακούσει»: Το είπε η Λασκαράκη 7 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή «I Love Σου Κου», χθες, Κυριακή και αναφέρθηκε στο διαζύγιό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το πώς το διαχειρίστηκε στα social media.

Το άγχος της Βάσως Λασκαράκη για το πως θα επικοινωνήσει το διαζύγιο

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν. Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί. Καλώς ή κακώς θα συζητηθεί και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει».

Για την προτεραιότητά της στο διαζύγιο, η Βάσω Λασκαράκη επεσήμανε «το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί, πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο».

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη