Πανέμορφη, ξανθιά, ολόιδια η κόρη της: Η Σία Κοσιώνη μας δείχνει την κούκλα μαμά της που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό

H Σία Κοσιώνη είναι αναμφισβήτητα, μια από τις πιο δυναμικές παρουσιάστριες τις ελληνικής δημοσιογραφία. Είναι αρκετά ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται συνεχώς την καθημερινότητα της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς έδειξε ότι… το μήλο έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά μιας και είναι εμφανές ότι πήρε την ομορφιά από την κούκλα μαμά της.

Λίγα λόγια για την μητέρα της

Πιο αναλυτικά, η Δήμητρα Κοσιώνη, η μαμά της Σίας είχε τα γενέθλιά της στις 10 Μαΐου αλλά εξαιτίας του debate και της συμμετοχής της κόρης της σε αυτό, τα γιόρτασε μαζί με την κόρη της μία μέρα αργότερα. Έτσι μαμά, κόρη αλλά και εγγονός τα γιόρτασαν μαζί στο σπίτι και το μοιράστηκε με μια φωτογραφία.

Η ανάρτηση της

«Η Ελληνίδα μάνα επέδειξε την απαραίτητη ανοχή να γιορτάσει με μια μέρα καθυστέρηση τα γενέθλιά της λόγω ενός παλιοντιμπειτ! Χρόνια πολλά μαμά!», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Όπως μπορούμε να δούμε, η μαμά της Σίας Κοσιώνη έκλεισε τα 72 και στο πλάνο διακρίνεται και ο εγγονός της Δήμος Μπακογιάννης στον οποίο φαίνεται να στέλνει ένα φιλί.

Related posts

Τερέζα, για 1η φορά: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη, τώρα πια όταν τον βλέπω…»

Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί να φιλιούνται: Σε σχέση με πρώην γυναίκα πασίγνωστου ηθοποιού, ο Αλέξης Παππάς

Αλέξης Γκόλφης: Πέθανε ξεχασμένος & δεν τον αναζήτησε κανείς-Η τραγική ιστορία του τηλεοπτικού Ιησού