Πανέμορφη,19 χρόνια νεότερη: Αποκαλύφθηκε o νέος έρωτας του Πέτρου Λαγούτη και είναι γνωστή ηθοποιός

Νέος έρωτας στην ελληνική τηλεόραση, με δυο συναδέλφους μάλιστα, οι οποίοι όπως φαίνεται ήρθαν πιο κοντά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, κι όχι μόνο.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και την συνάδελφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, το τελευταίο διάστημα δείχνουν να είναι αχώριστοι, καθώς η συμμετοχή τους στη σειρά “Παγιδευμένοι” έγινε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά.

Πέτρος Λαγούτης: Η σχέση με γνωστή ηθοποιό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους πρόσφατα πραγματοποίησαν δύο διαφορετικές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας με διαφορά λίγων ημερών.

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε τον Πέτρο Λαγούτη μαζί με τη 28χρονη συμπρωταγωνίστριά του, πιασμένους χέρι-χέρι, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους συμμετείχαν μαζί στην πρόσφατη πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της πρωτεύουσας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους. Όπως περιγράφει πρόσωπο που τους είδε από κοντά, “μετά τη συγκέντρωση αποχώρησαν παρέα και περπατούσαν στον δρόμο πιασμένοι από το χέρι”.

Δύο μέρες αργότερα, εντοπίστηκαν και πάλι μαζί στην οδό Βουκουρεστίου, αυτή τη φορά για βόλτα και αγορές.

Να υπενθυμίσουμε , ότι ο ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι με τη Μυρτώ Αλικάκη, όμως οι δύο τους αποφάσισαν μετά από χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο γιων, να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους πάντως σήμερα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και μάλιστα φέτος συμπρωταγωνιστούν στη μεγάλη θεατρική επιτυχια “Τέλειοι Ξένοι”.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη