Παίρνει “εκδίκηση” από την Καγιά: H Μόνικα του GNTM σήμερα είναι η πιο όμορφη από όλες τις νικήτριες

Ίσως αρκετοί από εσάς να μην το θυμάστε και για άλλους να αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση. Η Μόνικα από το GNTM του 2009 ήταν μια από τις φιναλίστ του διαγωνισμού μοντέλων της χρονιάς εκείνης, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο που κέρδισε η Σεράινα Καζαμία.

Τον Οκτώβριο του 2009, όταν το Greece’s Next Top Model πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ANT1, όλα τα κορίτσια της σεζόν έγιναν δημοφιλή. Η παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, με τους συνεργάτες της τον Χάρη Χρηστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Χριστόφορο Κοτέντο. Μία από τις 18 διαγωνιζόμενες, η ξανθιά Μόνικα Kwiecien, ξεχώρισε για την ξεχωριστή ομορφιά της και τις γωνίες στο πρόσωπό της.

Η Μόνικα 15 χρόνια μετά

Η Μόνικα, παρά το γεγονός ότι λίγοι τη θυμούνται, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας, τελικά έχασε τον τίτλο του GNTM από τη Σεράινα Καζαμία. Σήμερα, στα 31 της, είναι πιστοποιημένη personal trainer, yoga instructor και προπονήτρια, και διαθέτει δικό της wellness κανάλι στο Youtube.Η Μόνικα μας παρουσιάζει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram διάφορες πόζες yoga, φυτοφαγικές συνταγές που δοκιμάζει και τις εντυπωσιακές αναλογίες που την καθιστούν έτοιμη για τον τίτλο του GNTM.


«Βαριέμαι να μιλάω για το GNTM»

Παρά το γεγονός ότι είναι 31 ετών, η Μόνικα είναι πιο όμορφη από ποτέ και δίνει μεγάλη προσοχή στη διατροφή της. Το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν 15 χρόνια συνεχίζει να ασχολείται με το πιλάτες και να εργάζεται στο μόντελινγκ. Μιλώντας για το GNTM και την εμπειρία της σε αυτό το 2018, η Μόνικα είχε επισημάνει:

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή