«Πάχυνα από την κατάθλιψη και τα χάπια. Έκανα αυτό κι έχασα 20 κιλά» Συγκλονίζει ο πρώην της Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης

Εντυπωσιάζει η αλλαγή που κατάφερε να κάνει ο Τόνυ Μαυρίδης στα κιλά του, προσθέτοντας μόνο μια συνήθεια στην καθημερινότητά του.

Ο Τόνυ Μαυρίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, ο ίδιος έχει εμφανιστεί στο Instagram αλλά και σε δημόσιες εξόδους αρκετά αδυνατισμένος.Ο Τόνυ Μαυρίδης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έχει μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις καθημερινές fitness συνήθειές του.

Ένα από τα μυστικά του Τόνυ Μαυρίδη για να χάσει βάρος, είναι η γυμναστική, την οποία έβαλε στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και έχει δει μεγάλη αλλαγή στο σώμα του.

«- 19 κιλά και συνεχίζουμε», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο ίδιος

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Τόνυ Μαυρίδης είχε αποκαλύψει πως το άγχος και η κατάθλιψη που βίωσε σε συνδυασμό με μερικά χάπια που έπαιρνε, ήταν ο λόγος που είχε αυξηθεί το βάρος του.

«Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουνα με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω… Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια».

Ωστόσο, πλέον ο ίδιος έχει αλλάξει σελίδα και με καθημερινή άσκηση cardio και προπόνηση με βάρη, μαζί με ισορροπημένη διατροφή κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά.

Related posts

Φρικτός θάνατος: Δέθηκε σε καροτσάκι και βούτηξε στη θάλασσα – “Γι’ αυτό φεύγω, δεν αντέχω”

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»