Ούτε στη μάνα μου δεν το έχω πει: “Έβαλε το χέρι του χαμηλά”…Σοκάρει η Ελένη Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Καίτη Γαρμπή στην Zoe Pre, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή “Breakfast at Star” για γνωστό τραγουδιστή.

Δεν ήξερα πως να αντιδράσω

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως συνάδερφός της την έπιασε σε επίμαχο σημείο, ενώ ήταν μαζί του πάνω στη σκηνή και η ίδια δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και με τους τηλεθεατές. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε. Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα.

Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή που τραγουδάγαμε –μία από τις φορές, όχι την πρώτη φορά που βγήκα, την τρίτη- άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς. Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Ψιλοχαμογέλασα κιόλας, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που ζήτησα ήταν να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο. Δεν χάλασα τη συνεργασία, αλλά δεν ξαναβγήκα στη σκηνή μαζί του», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα (μετά το 4:10 λεπτό):

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις