Ούτε ο “πατέρας” της δε θα τη γνώριζε: Αγνώριστη σήμερα η μεγάλη κόρη του Μιχαλόπουλου στο «Νταντά για όλες τις δουλειές»

Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό όπως και οι όλες όσες συμμετείχε ο αγαπημένος Πάνος Μιχαλόπουλος.

Η σειρά

Η σειρά προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του ΑΝΤ1 τη σεζόν 1998-1999. Το σενάριο υπέγραψε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ερρίκος Ανδρέου. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε επαναπροβάλλεται σε επανάληψη τακτικά από τον σταθμό.Η υπόθεση της σειράς ήταν η εξής: Ο Αλέξανδρος Παπασταύρου είναι γυναικολόγος, χήρος με τρία παιδιά και αρραβωνιασμένος με την επίσης γυναικολόγο, Τζούλια Λεμπέση. Ο Αλέξανδρος γνωρίζεται με τη Νανά Ειλικρινή, την οποία προσπαθεί να ανεχθεί, γιατί είναι η νταντά των παιδιών του.

Είναι φανερό ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί σε δεσμό. Αλλά όσο πάει, μακραίνει η μέρα που η Νανά θα φύγει από το σπίτι και ο Αλέξανδρος θα βρει άλλη νταντά. Ο έρωτας είναι πια πολύ κοντά τους. Για να ξορκίσουν και οι δυο το… κακό, ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Τζούλια και η Νανά με τον Σωτήρη, πρώην εραστή της, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να την πολιορκεί. Τα παιδιά όμως έχουν τη δική τους λογική και δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν τον πατέρα τους να παντρευτεί…Πώς είναι σήμερα η «Ιόλη Παπασταύρου»; Όπως θα δείτε παραμένει ίδια καθώς ο χρόνος είναι καλός της φίλος. Πλέον είναι σύζυγος και μαμά και απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Εικόνες του σήμερα

Related posts

Ζαλίζει η χλιδάτη βίλα της κόρης της Λάσκαρη: Η πέτρινη αυλή με πισίνα, το τζακούζι στο μπάνιο & το τεράστιο σαλόνι

Καθήλώνει ο Νίκος Γαλανός: «Κατέστρεψε τη γυναίκα μου ο Μίκης Θεοδωράκης, ντυνόταν παπάς τα βράδια και…»

Τρεις γενιές μαζί: Η σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την μητέρα και την κόρη του