Ούτε μπότοξ ούτε υαλουρονικό: Μαθεύτηκε το μυστικό της 54χρονης Ελένης Μενεγάκη για να δείχνει 40άρα

Οσο και να περάσουν τα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πάντα φρέσκια και λαμπερή, χωρίς να την αγγίζει ο χρόνος. Η επιδερμίδα της είναι πάντα αλαβάστρινη και νεανική, καθώς χρησιμοποιεί τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ.

Ελένη Μενεγάκη: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Μετά τα 50, το ιδανικό foundation δεν είναι αυτό που καλύπτει απόλυτα, αλλά αυτό που δίνει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα χωρίς να τονίζει τις ατέλειες. Αντί για ένα foundation με πλήρη κάλυψη, που μπορεί να δείχνει στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, η Ελένη Μενεγάκη προτιμά πιο ελαφριά προϊόντα, όπως ενυδατικό foundation, skin tint, ενυδατική κρέμα με χρώμα ή tinted serum.

Τα προϊόντα αυτού του είδους όχι μόνο προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αλλά έχουν επίσης ένα θετικό dewy αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, δίνοντάς της μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Για να προσθέσεις επιπλέον ενυδάτωση και υγιή λάμψη, αναζήτησε καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ. Αυτά τα συστατικά θα βοηθήσουν στη γέμιση των γραμμών και θα κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο γεμάτη και λαμπερή.

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά