Ούτε λουσάτα φουστάνια, ούτε υπερπαραγωγές: Η Φαίη Σκορδά ντύθηκε έτσι στην πρεμιέρα της & τις “έσβησε” όλες

Πρεμιέρα έκαναν το πρωί της Δευτέρας (11/09) οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών, μετά από το μεγάλο διάλειμμα του καλοκαιριού, “εγκαινιάζοντας” τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τους περισσότερους να είναι μουδιασμένοι στα πρώτα τους λόγια κατά την έναρξη των εκπομπών τους, λόγω της δυσάρεστης επικαιρότητας των τελευταίων ημερών.

Ανάμεσά τους και η Φαίη Σκορδά, η οποία μονοπώλησε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τους τελευταίους μήνες, λόγω των μεγάλων αλλαγών που σου σημειώθηκαν στην εκπομπή της.

Η διαφορετική πρεμιέρα της

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει στον ΣΚΑΙ (για δεύτερη χρονιά), ωστόσο, η εκπομπή της άλλαξε όνομα και από “Πρωινό μας” μετατράπηκε σε “Fay’s Time”, ενώ άλλαξε και ώρα, αφού μεταφέρθηκε στις 11:50.

Έτσι, στην έναρξη της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις αλλαγές αυτές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Καλημέρα, καλημέρα σε όλους, καλημέρα ομαδάρα, καλημέρα Ελλάδα και Κύπρος. Πρόλαβα να πω καλημέρα. Τι ώρα είναι; 12 παρά 10. Προλαβαίνουμε και φέτος να πούμε καλημέρα. Έχουμε αλλαγή στην ώρα σε αυτή την εκπομπή. Αλλάξαμε και τον τίτλο, “Fay’s Time” πια. Θα ξεκινάμε αυτή την ώρα και μέχρι και τις 2:00 θα είμαστε μαζί”.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δυσάρεστη επικαιρότητα και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας, λέγοντας:

“Πλησιάζω τις κάμερες γιατί θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά, όλους. Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ, συντροφιά μαζί σας, να κάνουμε παρέα. Η σκέψη μας, παρότι είμαστε εδώ, η καρδιά μας, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η αγωνία μας, η προσευχή μας, είναι στους συνανθρώπους μας στον Θεσσαλικό Κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, οι άνθρωποι που χάσαμε, οι αγνοούμενοι, οι καταστροφές, τα ζώα που χάθηκαν. Πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε με αγωνία, με τρόμο, με φόβο πια. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους εθελοντές, που είναι πάντα εκεί”.

“Είναι μία πρεμιέρα που για πρώτη φορά δεν έχω άγχος. Γιατί είναι πολύ μικρό και λίγο το προσωπικό μας, μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει. Το άγχος και η αγωνία μου έχουν να κάνουν με όλα αυτά που ζουν οι συνάνθρωποί μας αυτές τις στιγμές” συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Με νέα ομάδα μαζί της, η Φαίη Σκορδά φαίνεται να είναι σε φρέσκια διάθεση, κάτι που είδαμε και στο στυλ της. Κάθε χρονιά το λευκό ήταν μία από τις αγαπημένες επιλογές που έκαναν οι κυρίες της τηλεόρασης και δυστυχώς πέρυσι δεν ξέφυγε ούτε η Φαίη από τον κανόνα, με ένα λευκό φόρεμα, που ήταν ναι μεν πολύ chic αλλά και πολύ αναμενόμενο.

Το look της πρεμιέρας

Η Φαίη, λοιπόν, μας είπε την πρώτη φθινοπωρινή καλημέρα από τα studios του SKAI με το απόλυτο office look της σεζόν. Επέλεξε, λοιπόν, ένα cigarette παντελόνι με ψηλή μέση σε διαχρονικό shape και κλασική μαύρη απόχρωση, το οποίο συνδύασε πολύ έξυπνα με ένα crop top σε σπασμένο λευκό της κρέμας. Ένα top με φαρδιές τιράντες, που εφαρμόζει ακριβώς πάνω στο παντελόνι της.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»