Ούτε κρέμες ούτε μπότοξ: Έτσι είναι σήμερα η Βερόνικα Αργέντζη, μεγαλώνει φυσικά χωρίς πλαστικές επεμβάσεις

Σύμμαχό της τον χρόνο έχει αδιαμφισβήτητα η 52χρονη σήμερα Βερόνικα Αργέντζη, το sex symbol των 90s που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τους ρόλους της.

Η ηθοποιός, κάποια στιγμή, τα άφησε όλα πίσω καθώς ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και δημιούργησε οικογένεια. Με αφορμή τη νέα παράσταση που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη, η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο (16/3) στον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημα στην υποκριτική και την διαχείριση της επιτυχίας με το σίριαλ «Τμήμα Ηθών», τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της διαδρομή και τις πληγές που έφερε σαν παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, η Βερόνικα Αργέντζη εξομολογήθηκε πως «στα 19 μου ήταν σαν να βρίσκομαι μέσα στον βυθό χωρίς οξυγόνο, αλλά μου έρχονταν προτάσεις. Όχι τόσο ίδια πράγματα με το Τμήμα Ηθών, έχω κάνει και διαφορετικά πράγματα, αλλά προφανώς έλεγα τα όχι μου εκείνη την περίοδο. Ήθελα να μην είμαι, ας πούμε, μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα που προφανώς θα έβγαινε προς τα έξω».

«Λόγω του ότι έπρεπε από πολύ νωρίς να παλέψω για τη ζωή μου και τα κεκτημένα απλά πράγματα, αυτό που ως απόμακρη μπορεί να φαινόμουν τότε ήταν ένα κορίτσι που πάλευε, δούλευε και είχε τις αγωνίες, τους φόβους και τις πληγές του. Με τρόμαζε η εικόνα. Την αγαπώ τώρα την εικόνα μου, με την έννοια ότι μπορώ να τη διαχειριστώ με όποιο τρόπο θέλω, τότε όμως ήθελα να μιλήσω για αυτά που η ψυχή μου ήθελε».

«Στο επάγγελμα δεν μπήκα από ανάγκη οικονομική, γιατί τότε δε βγάζαμε τα τρελά λεφτά, ούτε και το εξαργυρώσαμε αυτό το εισιτήριο, όμως ήταν μια ανάγκη να επουλώσω δικές μου πληγές. Πληγές που είχα σαν παιδί και ευτυχώς με οδήγησε το θείο δώρου του ενστίκτου να μπω σε αυτόν τον δρόμο» πρόσθεσε, επίσης, η Βερόνικα Αργέντζη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision

Eurovision 2024: Το Nemo έβαλε «φωτιά» στο Μάλμε – «Ακραίο performance ο Ελβετός»

Δυο είδωλα σε μια φωτογραφία: Η ανάρτηση της Παπαρίζου με την Sertab λίγο πριν την εμφάνισή τους στον Β’ Ημιτελικό