Ούτε κήπος, ούτε τζακούζι: Οι νέες φωτογραφίες από το καινούργιο σπίτι της Τούνη και του Αλεξάνδρου και η μοντέρνα αισθητική

Μια μεγάλη απόφαση, πήραν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι και όπως είδαμε στα Instagram stories, είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Άλλες φορές σε απόγνωση και άλλες με καλύτερη διάθεση για τη νέα τους αρχή, το ζευγάρι μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες και μας άφησαν να ρίξουμε μια ματιά στους χώρους που διαθέτει το νέο τους σπίτι.

Το νέο σπίτι και οι διαφορές με το προηγούμενο

Μπορεί να μην έχουν πια τζακούζι και πολλά φυτά στους εξωτερικούς χώρους, αλλά η 29χρονη ifluencer θα το διακοσμήσει με το γούστο της. Προς το παρόν το σπίτι είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, αν και τα περισσότερα πράγματά τους έχουν τακτοποιηθεί.

Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε λευκό χρώμα, το ξύλο κυριαρχεί στην κουζίνα, ενώ τα ξύλινα «νερά» στο πάτωμα δημιουργούν μια ζεστασιά στον χώρο. Το διαμέρισμα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου διαθέτει ακόμα μεγάλα μπαλκόνι, ενώ στους διαδρόμους έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι pop art πίνακες.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη