Ούτε Αλιμπέρτη, ούτε Παλαιολόγου: Με αυτή τη γυναίκα έζησε έναν θυελλώδη έρωτα ο Γιάννης Πάριος (photos)

Μπορεί οι δύο πιο γνωστές σχέσεις του Γιάννη Πάριου να ήταν με την Σοφία Αλιμπέρτη και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ωστόσο ο γνωστός καλλιτέχνης υπήρξε ερωτευμένος με μία γυναίκα και μάλιστα πολύ λίγα χρόνια πριν.

 Η άγνωστη σύντροφος του Γιάννη Πάριου

Ο τραγουδιστής του έρωτα είχε βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό της αεροσυνοδού Στέλλας Δόντση, μετά τον οριστικό χωρισμό του με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε τότε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην εφημερίδα η ίδια πηγή.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Το πορτραίτο του πατέρα του και το λευκό πιάνο: Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης δείχνει γωνιές από το σπίτι του στην Πάρο & εντυπωσιάζει

Ερωτευμένος εδώ και 13 χρόνια μαζί της: Η τρυφερή εξομολόγηση του Σπανούλη στην Ολυμπία & η σπάνια φωτογραφία τους

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: «Σ΄αυτόν το δύσκολο κόσμο που όλα μοιάζουν ετοιμόρροπα…»