Ούτε Ακρίτα ούτε Σκορδά – Η μόνη γυναίκα που… φοβάται ο Αχιλλέας Μπέος – “Φεύγει τρέχοντας όταν με βλέπει”!

Ο δήμαρχος του Βόλου βρίσκεται στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες μετά τις απαράδεκτες τοποθετήσεις του, ωστόσο φούντωσε ξανά και μία παλιότερη κόντρα του.

Με μία γυναίκα ιδιαιτέρως γνωστή και δυναμική…

Για τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της στον ALPHA.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε ότι εκπροσωπεί με την άλλη της ιδιότητα, αυτής της δικηγόρου, τους κατοίκους των Σταγιατών, οι οποίοι βρίσκονται στα δικαστήρια με τον Αχιλλέα Μπέο.

«Είμαι δικηγόρος των κατοίκων των Σταγιατών. Το χωριό Σταγιάτες είναι ένα ηρωϊκό γαλατικό χωριό που υπερασπίστηκε το νερό του όταν ο Μπέος προσπάθησε να τους το στερήσει. Το χωριό υπερασπίστηκε το δικαίωμά του στο νερό και απέναντι στις απειλές και τους εκβιασμούς του Μπέου», τόνισε.

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε: «Κάναμε μήνυση με όλο το χωριό και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και ο κ.Μπέος είναι κατηγορούμενος 1η Νοεμβρίου, αλλά δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί γιατί συνήθως όταν με βλέπει στα δικαστήρια φεύγει τρέχοντας».

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η πασχαλινή φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα αγκαλιά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή

Αιώνια λατρεμένη Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο του MEGA για το μεγάλο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό