Ουρές στα νυχάδικα: Η Φαίη Σκορδά έκανε τη Νο1 τάση για την άνοιξη στα νύχια & όλες ζητάνε το χρώμα της

Η κούκλα παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, λατρεύει να πειραματίζεται τόσο με τις στιλ όσο και με το μανικιούρ της επιλέγοντας κλασικές, και όχι μόνο αποχρώσεις, για το χρώμα στα νύχια της. Όσο για την αγαπημένο της απόχρωση, αυτή δεν είναι άλλη από την κόκκινη, την οποία επιλέγει όλες τις εποχές του χρόνου.

Πρόσφατα μάλιστα και με αφορμή τη νέα καμπάνια της Laloo Cosmetics, της οποίας είναι και brand ambassador, η παρουσιάστρια δοκίμασε μια φλογερή απόχρωση για τα μακριά και σε οβάλ σχήμα νύχια της, η οποία κυριολεκτικά απογείωσε το μανικιούρ της.

Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Φαίης Σκορδά

Κλασική και διαχρονική στις επιλογές της η Φαίη λέει ναι στο κόκκινο μανικιούρ και αυτή την εποχή επιλέγοντας το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών της αγαπημένης της εταιρίας Laloo Cosmetics, της οποίας είναι και πρέσβειρα. O λόγος για ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών του παραπάνω brand στην απόχρωση Νο 152 σε κοραλλί-κόκκινο που ανάδειξε μοναδικά την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, ενώ ακόμη τόνισε και το σχήμα και μήκος των νυχιών της- μακριά και οβάλ- βγάζοντας ένα σικάτο και κομψό αποτέλεσμα.

Η ίδια αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία σχολίασε: «Το ωραιότερο κόκκινο» βάζοντας μια καρδούλα δίπλα στην απόχρωση Νο 152. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη φωτεινή απόχρωση είναι ιδανική και για κοντά και τετραγωνισμένα ή οβάλ νύχια, ενώ αποτελεί και ένα hot χρώμα που μπορεί να γίνει το nail inspo σου για τις πασχαλινές εξορμήσεις.

Related posts

“Πόνος μην μας έρθει μακάρι”: O Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε το «Ζάρι» & ετοιμάζεται για την Eurovision ’25

Αγνώριστη η θρυλική Netta Barzilai που κέρδισε με το ”Toy” – Μείον 30 κιλά έξι χρόνια μετά τη νίκη της

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Βανδή: Μόλις ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα