Ότι πιο γλυκό είδαμε: Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο σκύλος της για την εγκυμοσύνη της

Μια πολύ όμορφη περίοδος στην προσωπική της ζωή διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου που όπως έγινε γνωστό περιμένει μωράκι! Εκείνη και ο σύντροφος της ειναι λάτρεις των τετράποδων φίλων μας και αγαπούν πολύ όλα τα ζωάκια και ειδικά τα κατοικίδια τους.

Πώς αντέδρασαν τα σκυλάκια της

Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση αιφνιδιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βράδυ της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στο Instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει με τη Μπαλλού, το γαλλικό μπουλντόγκ της, ενώ διακρίνεται έντονα η φουσκωμένη της κοιλιά.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές…Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε….καλό όνειρο… Αυτά που λέτε από το σπίτι μας» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν μεγάλη αδυναμία στους τετράποδους φίλους τους. Αλλωστε η αγάπη τους για τα ζώα και τον αθλητισμό τους έφερε πιο κοντά. Ο σύντροφος της παρουσιάστριαςδιατηρεί κτήμα στην Παλλήνη και αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων. Αυτή ήταν και η αφορμή να γνωριστούν με την Ιωάννα Μαλέσκου που ζήτησε τις συμβουλές του για τη Μπαλλού.

Related posts

Αυτή 49, αυτός 33 και κούκλος: Διέρρευσε φωτογραφία της Βαλέριας Κουρούπη με τον μικρότερο σύντροφό της

Πήρε όλα τα γονίδια της Έλενας Ναθαναήλ: Η Ίνκα Τσαγκάρη στα 51 είναι η απόλυτη κλωνοποίηση της μητέρας της

Η απόλυτη μεταμόρφωσή της Μαρίας Λεκάκη: Επιστρέφει τηλεοπτικά, με τον απόλυτο ρόλο και προκαλεί… σεισμό