«Όταν πέθανε ένιωθα τύψεις» – Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απώλεια που της στοίχισε, έβαλε τα κλάματα

Για τα συναισθήματα που βίωσε μετά την απώλεια του πατέρα της, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 20/12. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αυτή την προσωπική αποκάλυψη με αφορμή τη συνέντευξη της Αναστασίας που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 19/12 στην εκπομπή Night Out.

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Με τους γονείς μου οι σχέσεις ήταν πάντα οι καλύτερες. Έχουμε επικοινωνία. Όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού οι γονείς μου χώρισαν και εγώ δεν ήθελα να χωρίσουν. Καθόμουν και έκανα σοβαρές συζητήσεις με τον μπαμπά μου και τη μαμά μου για ποιον λόγο θέλουν να χωρίσουν. Ωρίμασα πριν από την ώρα μου. Όσο μεγαλώνω με επηρεάζει ο χωρισμός τους. Φοβάμαι την…»

H συγκινητική εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ωστόσο η παρουσιάστρια του Alpha, δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες εξομολογήσεις καθώς προτιμά να κρατά την πορσωπική της ζωή μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτή τη φορά, “άνοιξε” την καρδιά της και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την εμπειρία της.

«Το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυναίσθητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά. Δε το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη…» είπε αρχικά.

«Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Related posts

“Ο βαρύμαγκας που ήταν έτοιμος να με δείρει” Ραγίζει καρδιές η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εξομολόγησή της

“Χασμουριέται, τουρλώνεται” Σπάει τη σιωπή του ο Τσαλίκης για την “παιδιάστικη” Μαρίνα Σάττι

Μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας: Πρότυπο γυναίκας η Ελένη Μενεγάκη, έτσι γιορτάζει τη σημερινή μέρα