«Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια τέτοια κοπέλα»: Καταπέλτης η Μαγγίρα για Τσαγκρίδη-Μπάρκα, τους έσφαξε με το γάντι

Τη δική της θέση για τα φιλιά που αντάλλαξαν η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, κοιτώντας το και λίγο… διαφορετικά.

Δεν έχει καμία ευθύνη εκείνος;

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν έχει καμία ευθύνη που ερωτοτροπεί με τη Δανάη Μπάρκα, την οποία γνώρισε από την πρώην σύντροφό του, Κατερίνα Καινούργιου, αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δεν φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δεν φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αναφερόμενη, δε, στο ξέσπασμα που είχε η Κατερίνα Καινούργιου και όσους δέχονται σχόλια στα social media για την προσωπική τους ζωή, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δεν μπορεί να τον εξαιρέσει.

Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε;

Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε.

Έχεις δει καμιά εκπομπή να λέει “α, χώρισε η Μπέττυ με τον Δημήτρη, πάμε παρακάτω;”. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι».

Το σχετικό απόσπασμα

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται