Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά στην ηλικία που είμαι, οπότε ο γάμος δεν μου λέει τίποτα»

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το αθλητικό κέντρο που έχει φτιάξει, τον λόγο που δεν έκανε τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.«Δεν έκανα τίποτα στην τηλεόραση γιατί δεν μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να γίνω μια γλάστρα, υπάρχουν πολλές», είπε αρχικά.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι το 2011, ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σχολιαστεί αν έχω βάλει 5-7 κιλά, θα έπρεπε να σχολιαστεί αν είμαι καλά. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο και μουδιάσματα, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πολύ καλά, έχω πολύ καλή ψυχολογία» εξομολογήθηκε.

Για την προσωπική της ζωή

«Έχω φτάσει 3 φορές κοντά στον γάμο. Την πρώτη φορά ήμουν 20 ετών, την δεύτερη 30 και την τρίτη κοντά στα 40. Το πήγαινα ανά δέκα χρόνια. Την τελευταία φορά εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ο σύντροφός μου δεν ήταν έτοιμος για αυτό. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί ο γάμος, είμαι 53, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά οπότε δεν μου λέει κάτι ο γάμος».

Για το Survivor:

Τέλος για το Survivor η Ορθούλα Παπαδάκου δήλωσε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας των παικτών στο μοντάζ, αλλά και ότι είχε χάσει 17 κιλά, τονίζοντας πως κόντεψε να πεθάνει.

Related posts

Δούκισσα: Η «άγνωστη» αδερφή, η σχέση με τον παντρεμένο Βοσκόπουλο, ο καρκίνος και το όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η “άγνωστη” προσωπική του ζωή, η τεράστια βίλα και οι φήμες πως έγινε πατέρας

Δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα: Η άγνωστη καταγωγή της Δέσποινας Βανδή για την οποία είναι περήφανη