Η Ελένη Ψυχούλη Δηλώνει Περήφανα οτι Ψωνίζει Ρούχα Από Τα Κινέζικα Και Από Τα Μαγαζιά Που Έχουν Τα Ρούχα Δύο Ευρώ

Η Ελένη Ψυχούλη όπως δηλώνει, είναι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος και ίσως οι περισσότεροι να μαγειρεύουν πολύ καλύτερα απο εκείνη, πράγμα κάπως αδύνατο, έπειτα απο τις αμέτρητες ώρες που έχει περάσει σε διάφορες κουζίνες, συντροφιά με καταξιωμένους σεφ, αλλά και κορυφαίες μαγείρισσες της διπλανής πόρτας.

Για την νέα της αρχή δηλώνει ενθουσιασμένη και ήρεμη, καθώς «ο Βόλος είναι μαγική πόλη, απο ποιότητα ζωής». Παρόλο που η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ κόπηκε στην μέση, δεν δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένη, αφού απλώς τα σχέδια δεν πήγαν όπως υπολόγιζε. Η Ελένη Ψυχούλη, όμως παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον και προτρέπει να «να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε». Προς το τέλος της συζήτησης, η δημοσιογράφος και σεφ, ομολόγησε πως η πρώτη ψεύτικη ανάγκη που ξεφορτώθηκε απο πάνω της στην νέα της αρχή, ήταν τα ρούχα. «Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ.Styling χρειάζεται και προσωπικότητα για να τα στηρίξεις», επισημαίνει.

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό