Όλοι οι τηλεθεατές ανήσυχοι: Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού-Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας

Η Ναταλία Γερμανού την Τετάρτη επισκέφθηκε δημόσιο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση και μοιράστηκε τα νέα της με τους φίλους της στο διαδίκτυο.

Τι είπε για την επέμβαση

Η παρουσιάστρια είχε ενοχλήσεις στο μάτι της και η γιατρός της, της συνέστησε να κάνει μια επέμβαση. «Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης», έγραψε σε ποστ της στο facebook.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας της. «Είχα ένα μάτι που τα είχε όλα. Δυσκολευόμουν να οδηγήσω το βράδυ. Το έκανα χθες με λέιζερ, το έκανα και μετά από δύο ώρες έφυγα. Επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο γιατί εκεί εργάζεται η γιατρός μου αλλά έχω εμπιστοσύνη στα δημόσια νοσοκομείο. Το χειρουργείο ήταν άψογα οργανωμένο», ανέφερε.

Η ανάρτηση

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”