Όλοι μιλούν για το Βλάσση Σταθοκωστόπουλο: Οι ευχές που έδωσε δημόσια στην Σπυροπούλου και καταχειροκροτήθηκε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πεθερός: Η αγαπημένη παρουσιάστρια παντρεύτηκε χθες μυστικά τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο καθώς δεν ήθελαν να δώσουν έκταση στο θέμα και να καλέσουν παραπάνω από τα δέκα αγαπημένα τους κοντινά πρόσωπα! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μετά τον δήμαρχο που τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου, σε δημόσιες δηλώσεις και ευχές προχώρησε και ο πεθερός της, πατέρας του συντρόφου της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πεθερός: Μιλά ζωντανά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά τον δήμαρχο που μίλησε στο «Happy Day» για τον γάμο τους, ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος μίλησε στο «Πρωινό μας» για τη χαρά του γιου του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος και περιμένει με λαχτάρα το όγδοο εγγόνι του.

Ειδικότερα, ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος δήλωσε στον Άγγελο Βουράκη: «Έγινε χθες Κυριακή ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν ήθελαν τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι τους ευχόμαστε τα καλύτερα! Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο!».

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα