Όλοι κοιτούσαν τη γυναίκα του: Ο Άκης Πετρετζίκης βγήκε για γιορτινά ψώνια με την οικογένειά του και τράβηξε τα βλέμματα

Ο Άκης Πετρετζίκης εκτός από την επαγγελματική του επιτυχία , βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του που ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο τους παιδιών.

Η εμφάνιση του ζευγαριού

Ο κορυφαίος Έλληνας σεφ δεν ήταν μόνος του φυσικά αλλά με την οικογένειά του και βεβαίως και με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ η οποία ήταν μια κούκλα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ζευγάρι, έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα όσα γνωρίζουμε για εκείνους είναι ακριβώς αυτά που θέλουν εκείνοι να γνωρίζουμε.

Έτσι λοιπόν, κάθε φορά που πηγαίνουν κάπου έξω δεν καταφέρνουν να περάσουν απαρατήρητοι και τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Ο Άκης Πετρετζίκης που βλέπει τη μία επιτυχία μετά την άλλη, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να βλέπουν πώς περνά στον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του!

Δείτε τις φωτογραφίες από την έξοδό τους

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά