Όλο ξύλο, χολιγουντιανή διακόσμηση και φινέτσα: Τούνη-Αλεξάνδρου μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και οι φώτο που ανέβασαν τρέλαναν το διαδίκτυο

Όπως είχε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες και σε ένα σύνολο δημοσιεύσεων αρκετά δύσκολη μέρα ήταν η σημερινή για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου λόγω μετακόμισης την οποία μάλιστα μάλλον δεν είχαν υπολογίσει ή προγραμματίσει.

Η μετακόμιση του ζευγαριού

Γι’ αυτό και το όλο εγχείρημα ήταν μάλλον ακόμα πιο κουραστικό μιας και τους πίεζε προφανώς και ο χρόνος.

Όπως και να έχει όμως, χθες το ζευγάρι κοιμήθηκε για τελευταία φορά στο παλιό του σπίτι και σήμερα από το πρωί βρισκόταν στη νέα του στέγη που φαίνεται να αρέσει πολύ και στους δύο.

Χθες ήταν λίγο και οι δύο υπ’ ατμόν προκειμένου να πακεταριστούν όλα τα αντικείμενα και έπιπλά τους από το παλιό σπίτι ενώ σήμερα έγινε η μετακόμιση ώστε να ολοκληρωθεί.

Όλα πήγαν καλά χθες και με τη βοήθεια μεταφορικής, μέσα σε περίπου τρεις ώρες, είχαν φτιαχτεί οι κούτες, είχαν αμπαλαριστεί τα έπιπλα και όλα ήταν έτοιμα για την επόμενη μέρα.

Πράγματι, σήμερα, από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι της μεταφορικής φόρτωσαν το φορτηγό και έφυγαν για τη νέα εστία του ζευγαριού όπου θα κάνουν μαζί με τον γιο τους τρόπον τινά μία νέα αρχή. Κάτι που παρά την κούραση αυτών των ημερών, δείχνει να ευχαριστεί και τους δύο.

Μάλιστα ήδη η Ιωάννα Τούνη έχει ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο σπίτι που ναι μεν είναι άδειο και ακόμα η ίδια έχει τόσο δρόμο μπροστά της, όμως θέλει να το φτιάξει όσο θα ήθελε.

Όσο για τον μικρό Νουνίτο, μάλλον δεν έχει καταλάβει τίποτα από όλη αυτή τη φασαρία αφού κοιμόταν ήσυχος στο πορτ μπεμπέ του στο νέο άδειο σπίτι του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι