Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για τον Μέμο Μπεγνή: Έτσι αθώωσε τον Αλέξη Γεωργούλη με οκτώ λέξεις και δίχασε την κοινή γνώμη

Ο Μέμος Μπεγνής προτιμάει να κρατήσει …διπλωματική στάση για την επίμαχη καταγγελία και με τις δηλώσεις του έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί»

«Δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό, τα δικαστήρια θα το αποφασίσουν. Δεν μου αρέσει που ο καθένας μπαίνει και γράφει το μακρύ του και το κοντό του, κάνει κριτική και γίνεται δικαστής ενός ανθρώπου. Δεν λέω για τον Αλέξη μόνο αλλά λέω γενικά για πράγματα τέτοια που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρχίζουν όλοι και κράζουν και βρίζουν ξαφνικά. Εκεί είναι η εμπάθεια, ξέρεις. Είναι ο Αλέξης, είναι αυτός που είναι, πόσοι τον σιχαίνονται ή τον ζηλεύουν ή θα ήθελαν να είναι αυτός γιατί δεν είναι αυτοί οι ίδιοι οπότε βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ πετυχημένος», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό περιμένοντας όμως να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Οπότε μέχρι να βγει το πόρισμα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη», είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φίλοι δεν είμαστε, γνωριζόμαστε όμως πάρα πολλά χρόνια. Συμπαθιόμαστε και ξέρω ότι είναι ένα παιδί πολύ έξω καρδιά, χαμογελαστός και όταν ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από τα σύννεφα. Πάντα όμως εγώ κρατάω σε αυτά τα πράγματα μια πολύ ουδέτερη στάση γιατί δεν είμαστε δικαστές » πρόσθεσε, ακόμα, ο Μέμος Μπεγνή.

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα