Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για τον Κανάκη: Είπε σε 3 λεπτά όσα σκεφτήκαμε όλοι μας για την Τουρκία

Τραγικές στιγμές περνάνε οι κάτοικοι της Τουρκίας μετά από τους φονικούς σεισμούς και ο Αντώνης Κανάκης πέρασε το δικό του μήνυμα.

Τι είπαν οι Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε στα θλιβερά γεγονότα ενώ έστειλε και ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τον γειτονικό λαό καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε τίποτα δεν χωρίζει τους λαούς παρά μόνο οι πολιτικοί.

«Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε τους πιλότους μας και τους κηδέψαμε. Αυτή ξεκίνησε με τον σεισμό στη γειτονική χώρα και τη Συρία/ Οι ανθρωποι εκεί αντιμετωπίζουν απίστευτα πράγματα εκεί, έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι, παιδιά.

Είναι αυτά τα αδιανόητα που μας θυμίζουν ότι το ανθρώπινο στοιχείο στις σχέσεις – έχουμε και το ελληνοτουρκικό. Αυτά τα γεγονότα είναι αφυπνιστικά, θυμάσαι ότι είναι ένας γειτονικός λαός με τον οποίο δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα απολύτως και ότι όλη αυτή την παράνοια τη δημιουργούν οι ημίτρελοι και άλλες φορές ολοκληρωτικά τρελοί ηγέτες που βρίσκονται στις εξουσίες».

Όλο το Ίντερνετ μιλάει για τον Κανάκη: Ο Αντώνης είπε σε 3 λεπτά όσα σκέφτηκαν όλοι μας για το σεισμό της Τουρκίας
Να υπενθυμίσουμε ότι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο τραγικός απολογισμός από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Περίπου 9.000 άνθρωποι συμμετέχουν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού, ενώ μέχρι στιγμής 45 χώρες έχουν προσφέρει βοήθεια στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Σαχμπάς, πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Αντιόχειας, χαρακτήρισε την κατάσταση τραγική.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Γίνοται ακόμα μετασεισμοί. Εμείς είμαστε στα αμάξια, δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια, δεν έχει ρεύμα, ο καιρός είναι πολύ δύσκολος, βρέχει, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Τα καταστήματά μας και οι εκκλησίες μας έχουν καταστραφεί στην Αντιόχεια. Έχουμε ακόμα άτομα κάτω από τα σπίτια, περιμένουν να τους βγάλουν».

Σύμφωνα με τον κ. Σαχμπά, οι μετασεισμοί είναι συνεχείς. «Από εχθές 04.00 η ώρα δεν έχουν σταματήσει. Είμαστε σε σοκ».

Related posts

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ

«Τρεις γενιές Καζάκοι»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αγκαλιά με τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα

«Γεννήθηκε νεκρό το παιδί μου, χώρισα, έφυγε ο πατέρας μου» Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Βιβή Μαστραλέξη