Όλο πέτρα με θέα θάλασσα: To εξοχικό σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι το στολίδι της Αντιπάρου

Στην Αντίπαρο, βρίσκεται η οικογένεια Τανιμανίδη μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια νοίκιασαν το σπίτι στην Αντίπαρο και περνούν όμορφες στιγμές εκεί.

Μέσα από τις αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα ρίχνουμε μερικές κλεφτές ματιές στο πανέμορφο σπίτι τους και στην υπέροχη θεά του.

Πανέμορφο σπίτι με θέα την θάλασσα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν, λοιπόν, ένα υπέροχο σπίτι στην Αντίπαρο και όπως δείχνουν τα πλάνα από το εσωτερικό του, είναι απλό, χωρίς περιττά διακοσμητικά.

Οι ολόλευκοι τοίχοι, η πέτρα στο πάτωμα και οι μπλε λεπτομέρειες μεταφέρουν αμέσως τον νησιώτικο αέρα και την αισθητική του σπιτιού, που είναι απλή αλλά άκρως εντυπωσιακή. Ο διακριτικός φωτισμός και οι μπλε λεπτομέρειες δεν λείπουν από το σπίτι, το οποίο ενοικίασε το ζευγάρι.

Οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, δείχνουν να ευχαριστιούνται τη ζωή στο νησί, με τα πλάνα να αποδεικνύουν πως δημιουργούν ξέγνοιαστες και όμορφες εμπειρίες με νησιώτικο αέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Σε άλλο πλάνο φαίνεται η είσοδος του σπιτιού, με τους ολόλευκους τοίχους και την πέτρα στο πάτωμα, ενώ οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη παίζουν στον χώρο.

Το παραμυθένιο εξοχικό των Μπόμπα – Τανιμανίδη στην Αντίπαρο

Σε επόμενη φωτογραφία, τα δύο μικρά κορίτσια βρίσκονται στο σαλόνι και ξεχωρίζει ο χτιστός καναπές στο βάθος με τα γκρι και μπλε μαξιλάρια.

Πολύ εντυπωσιακός είναι και ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού. Η μεγάλη αυλή με τα ανθισμένα φυτά, τις ελιές και τα όμορφα παρτέρια, είναι ό,τι πρέπει για να καθίσει κανείς εκεί και να απολαύσει τον καφέ του.

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε νοικιάσει πέρυσι το καλοκαίρι σπίτι στη Μύκονο και το κράτησαν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Βάφτισαν εκεί τις κόρες τους, όπου φίλοι και συγγενείς έδωσαν το «παρών»

Related posts

Δεν θα τα βάψει μαύρα η Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό με την καλύτερη παρέα μετά το διαζύγιο

“Δεν ήμουν έτοιμος”: Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον ερχομό της κόρης του

“Τώρα θα ήμασταν αγκαλιά στην εκκλησία” Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα, δεν μπορεί να το ξεπεράσει