Όλο και περισσότερο μοιάζει στη Νταϊάνα: Βουρκωμένη πριγκίπισσα και η Κέιτ – Η φωτογραφία στο αυτοκίνητο

Πηγές που έχουν σχέση με το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανησυχούν ότι το σκάνδαλο με την ψευδή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον επηρεάζει αρνητικά την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση στην κοιλιά.

Η σύγκριση με την Νταιάνα

Φανερά καταβεβλημένη

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν κουρασμένη καθώς καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα. Κοίταζε έξω από το παράθυρο, προκαλώντας συγκρίσεις στους βασιλικούς κύκλους με φωτογραφίες της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι φήμες σχετικά με την υγεία της 42χρονης Κέιτ αυξάνονται συνεχώς, με πολλούς να αναρωτιούνται τον λόγο για τον οποίο η βασιλική οικογένεια διατηρεί σιγή σχετικά με τα γεγονότα.

Την ίδια ώρα το πρακτορείο που τράβηξε τη φωτογραφία του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο αυτοκίνητό τους αποκάλυψε στο ET ότι ενώ «η εικόνα έχει περικοπεί και φωτιστεί, τίποτα δεν έχει παραποιηθεί».

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει σχέδια για την επανέκδοση του αρχικού ακανθωτού πορτρέτου της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τα τρία παιδιά της: τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούη. Το πορτρέτο κυκλοφόρησε την Κυριακή για την Ημέρα της Μητέρας.

Από παλιό εξώφυλλο της Κέιτ στη Vogue η φωτογραφία

Παρά, την ανάληψη ευθύνης και τη συγγνώμη από την Κέιτ, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν «πάρει φωτιά», με χρήστες των social media να δημοσιεύουν ολόκληρα βίντεο, επιχειρώντας να αποδείξουν ότι η φωτογραφία είναι περισσότερο πειραγμένη, αφήνοντας με τον τρόπο αυτό υπονοούμενα για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μάλιστα, πολλοί διατείνονται πως η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον είναι από παλιό εξώφυλλό της στη Vogue.

Related posts

“Όταν με είδα στα σάιτ” Σπάει τη σιωπή της η Δανάη Μπάρκα μετά την κατακραυγή

Οικογενειάρχης, φωνή αγγελική: Αυτός είναι ο Γάλλος που έκλεψε τις εντυπώσεις αξιοπρεπώς στη Eurovision

“Φοβήθηκε τη δημοσιότητα” Διέγραψε τα social media ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι μετά από αυτό