Όλη η Βρετανία αναστατωμένη για τον Κάρολο: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Η πρώτη εμφάνιση που έκανε ο Βασιλιάς Κάρολος μετά το χειρουργείο που έκανε στον προστάτη έμελλε να είναι και η τελευταία, καθώς τώρα και πάλι πρέπει να κλειστεί στο παλάτι για καιρό.Ο Βρετανός μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.

Η ανάρτηση προκάλεσε το σοκ των Βρετανών

Ο 75χρονος Βασιλιάς βγήκε από το νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά από επέμβαση στον προστάτη όμως κανείς δεν περίμενε να ακούσει αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη που τον αφήνει μακριά από εξόδους καθώς πρέπει να είναι μέσα και να ακολουθεί συγκεκριμένες θεραπείες.

Ήταν Κυριακή 4 Φλεβάρη όταν ο Βασιλιάς Κάρολος, μαζί με την σύζυγό του Καμίλα, βρέθηκαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής για την καθιερωμένη λειτουργία.

Ο βασιλιάς φαινόταν πάρα πολύ χαρούμενος και περπατούσε πλάι στη σύζυγό του, φορώντας το παλτό του και κρατώντας μια ομπρέλα, ενώ η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε να φορέσει ένα καπέλο με ένα γαλάζιο κασκόλ και ένα σκούρο παλτό.

Μάλιστα, ο Βασιλιάς, χαιρετούσε τον κόσμο που τον έβλεπε να περπατάει, λίγο μετά αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Related posts

Ρένος Φουντουλάκης: Έλληνας έχτισε σχολείο στη Ζανζιβάρη για να καταπολεμήσει τη φτώχεια μέσω της εκπαίδευσης

Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε»

Νίκη Σερέτη: Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει, η αγαπημένη «Δεβόρα»σήμερα παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα