Όλη η Ελλάδα στο πλευρό τους: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη

Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, νοσηλεύεται χτυπημένος από εγκεφαλικό και ελπίζουμε να αναρρώσει.

Η κατάσταση της υγείας του

«Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση» ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες το Σάββατο και συγκεκριμένα, στον ύπνο του. Οι δικοί του άνθρωποι, ανακάλυψαν τη σοβαρότητα της κατάστασης την Κυριακή το πρωί (15 Ιανουαρίου), οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το μικρότερο παιδί της οικογένειας, έχει διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο του πατέρα.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του και επισήμανε: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά» δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Παντελίδη

Η είδηση της νοσηλείας του Σταύρου Παντελίδη, γνωστοποιήθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα». Όπως είχε τονιστεί η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη, ενώ κάποια ζωτικά όργανά του υποστηρίζονται απο μηχανήματα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνονταν στο ρεπορτάζ, η οικογένεια του βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθότι οι γιατροί τους έχουν ενημερώσει για την επικινδυνότητα της κατάστασης. Ο άνδρας αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, εδώ και αρκετά χρόνια.

Το βίντεο

Related posts

Τραγωδία για Γιώργο Τσαλίκη: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της»

Άγιος Έρωτας: Γυναικάρα η Παπουτσάκη στα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας σειράς, όλοι κοιτούσαν εκείνη

“Το βασιλικό μωρό” Έτσι υποδέχθηκαν στο σπίτι την Ιωάννα Μελωδία ο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση