Όλες την ψάχνουν στα κέντρα αισθητικής: Αυτή είναι η θεραπεία προσώπου της Καγιά, πιο καλή και από γαλαζοαίματης

Η Βίκυ Καγιά δίνει προτεραιότητα στην φροντίδα της επιδερμίδας της, επιλέγοντας συχνά να εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ, αποφεύγοντας τη χρήση πολλών ή βαριών καλλυντικών. Η απλότητα και η φυσικότητα είναι κεντρικά στοιχεία της beauty φιλοσοφίας της, προτιμώντας το φυσικό αποτέλεσμα αντί για τις περισσότερο κατασκευασμένες εμφανίσεις.

Για την Καγιά, η βάση της περιποίησης επικεντρώνεται στον καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου, επισκεπτόμενη τακτικά ειδικούς που γνωρίζουν τις ακριβείς ανάγκες της επιδερμίδας της. Σε ένα πρόσφατο story που μοιράστηκε, αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τη θεραπεία Hydrafacial, μια δημοφιλής περιποίηση που προσφέρει ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό, αντιμετωπίζοντας τα μαύρα στίγματα, τα σπυράκια και την ακμή. Επιπλέον, αυτή η θεραπεία ενθαρρύνει την απολέπιση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα με ήπιο τρόπο και χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, καθιστώντας τη μια από τις προτιμήσεις για τις γυναίκες που επιδιώκουν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους σε άριστη κατάσταση.

Τι ακριβώς είναι το hydrafacial;

Στα ελληνικά αποδίδεται ως “υδροδερμοαπόξεση”, και είναι μια μη επεμβατική θεραπεία καθαρισμού που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του χημικού peeling και της εξαγωγής του σμήγματος.

Related posts

Κάτι ξέχασε να.. φορέσει: Σούσουρο με την Μαρίνα Σταυράκη, βγήκε έτσι στη Μύκονο για βράδυ & μοίρασε “εγκεφαλικά”

Είναι πολύ μικρότερη απ’ ό,τι νομίζεις: Η Ναταλία Γερμανού έχει γενέθλια και το γιόρτασε στον αέρα, η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση

«Επιτέλους καλοκαιράκι»: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το καλοκαίρι στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου αγκαλιά με τον σύντροφο της