Όλα όσα ήθελες να ξέρεις για την Αιμιλία Vodos: Η πιο πολυσυζητημένη παίχτρια του My Style Rocks & Νο1 φαβορί

Η Αιμιλία Βόντος, είναι η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού My Style Rocks, η οποία έχει ξεχωρίσει για την αγάπη της για τα επώνυμα brands και αποτελείται ως φαβορί.

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Αιμιλία Βόντος είναι 25 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα ενώ εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων. Πλέον μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι.

Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της, καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο.

Όπως είχε αναφέρει το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί. Θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό του My Style Rocks

Για το My Style Rocks είχε δηλώσει

Πιστεύει πως στο My Style Rocks θα δώσει πολύ δυνατές εικόνες, γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands. Σε μία casual εμφάνιση μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands.

Όταν κάτι προσβάλλει την αισθητική της βγάζει έναν άλλο χαρακτήρα. Το πιο δύσκολο κομμάτι στο My Style Rocks είναι τα λόγια των κριτών, καθώς δεν έχει συνηθίσει να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις