Όλα έχουν πια χαθεί, καμία ελπίδα: «Λυγίζει» Πρίγκιπα Ουίλιαμ και Χάρι η Κέιτ Μίντλετον με την κατάστασή της

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είπαν στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν», αναφέρει ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, σύμφωνα με την Sun.

Τα θλιβερα  νέα

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο με ένα συγκινητικό βίντεο την Παρασκευή. Η μητέρα των τριών παιδιών είπε ότι ήταν «τεράστιο σοκ» για εκείνη, όταν ενημερώθηκε για τη διάγνωση μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έπειτα από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Αλλά μια πηγή είπε στη New York Post ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έμαθαν για τα νέα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. «Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος».

Μετά την ανακοίνωση της Κέιτ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση. «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με την ειρήνη».

Την ίδια ώρα, είχαμε «τελεσίγραφο» Ματίνας Παγώνη: «Για να μπήκε σε ογκολογικό η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ δύσκολο…»

Το ρήγμα στην εμπιστοσύνη

Τώρα, ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams είπε ότι δεν ενημερώθηκαν για τον καρκίνο της Κέιτ επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν». Είπε στη Sun: «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών – αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

Related posts

“Ποια είναι η κυρία;” Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου χωρίς μακιγιάζ και ρετούς, σάστισαν οι περαστικοί

Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή η γυναίκα τον πολιορκεί όταν έμαθε για την περιουσία του

“O νυν δεν είναι πλούσιος” Στη φόρα η κρυφή ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Νικόλαου