Οι σπάνιες φωτογραφίες της Φαίη Σκορδά με τον πατέρα της: Η στιγμή που την είχε συνοδεύσει νύφη και οι φορές που «μίλησε» για εκείνον

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας 29/1 διέρρευσε μια πολύ στενάχωρη είδηση για την οικογένεια της Φαίης Σκορδά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Δημήτρης Σκορδάς μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ κοιμόταν.

Η θλίψη για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και τα πρόσωπα της οικογένειάς της είναι τεράστια, καθώς ο πατέρας της πέθανε με αιφνίδιο τρόπο. Από τη στιγμή, που ενημερώθηκε μάλιστα η Φαίη για τον θάνατό του ταξίδεψε απευθείας για το Κιλκίς, τον τόπο καταγωγής τους.

Το δέσιμο της Φαίης με τον Δημήτρη Σκορδά ήταν πολύ μεγάλο. Μπαμπάς και κόρη είχαν ιδιαίτερη αδυναμία ο ένας στον άλλον. Ο γάμος μάλιστα της παρουσιάστρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα είχε αποτελέσει μια σπουδαία στιγμή για εκείνη και τον μπαμπά της.

Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr βλέπουμε τη Φαίη να συνοδεύεται τον Ιούνιο του 2010 στον πρώτο της γάμο από τον πατέρα της, βοηθώντας με τρυφερό τρόπο την αγαπημένη του κόρη να βγει από το αυτοκίνητο, που τη μετέφερε ντυμένη νύφη.


Οι κοινές αναρτήσεις με τον πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε δημοσιεύσει δυο σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της. Στην μια του είχε ευχηθεί για τα γενέθλια του και στην άλλη για την γιορτή του μαζί με το γιο της.

Oι γονείς της ήταν και είναι στήριγμά της ανέκαθεν. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, ήταν ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται