Οι γιατροί μίλησαν: Επέστρεψε σπίτι της η Μαντόνα- Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι αποκαλύψεις για την περιπέτεια υγείας της βασίλισσας της pop. Η Μαντόνα όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, διασωληνώθηκε για τουλάχιστον μία νύχτα. Τα ως ώρας νέα, λένε ότι πρόκειται για μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Τι συνέβη
Σύμφωνα όμως με αποκαλυπτικό δημοσίευμα, όταν η Μαντόνα εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη και να μην ανταποκρίνεται, φέρεται πως για να σωθεί χρειάστηκε να της χορηγήσουν ένεση ναλοξόνης.

Η ναλοξόνη είναι μια επείγουσα ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την αναστροφή των απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να αντιστρέψει το οξύ σηπτικό σοκ, αυτό δηλαδή από το οποίο φέρεται να έπαθε Μαντόνα.

Η ναλοξόνη είναι επίσης χρήσιμη για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στη διαχείριση του σηπτικού σοκ, διότι όταν συμβαίνει η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να υποδηλώνει ότι η Μαντόνα χρειαζόταν τη ναλοξόνη για αρνητικές επιπτώσεις οποιασδήποτε χρήσης ναρκωτικών. Εκπρόσωπος της Μαντόνα πάντως δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Εκείνες τις κρίσιμες ώρες υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε ειπωθεί στους δικούς της ανθρώπους “να περιμένουν το χειρότερο”. Τώρα η Μαντόνα έχει συνέλθει αρκετά αλλά όχι πλήρως. Αναρρώνει στο σπίτι της και νέες λεπτομέρειες για την περιπέτειά της δεν έχουν έρθει στο φως.

LOS ANGELES, CA – MARCH 29: Singer Madonna performs ‘Ghost Town’ onstage during the 2015 iHeartRadio Music Awards which broadcasted live on NBC from The Shrine Auditorium on March 29, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)
Κλείνοντας, ελπίζουμε να αναρρώσει σύντομα ο θρύλος της pop. Το τι πραγματικά συνέβη θα δημοσιοποιηθεί κάποια στιγμή.

Related posts

“Του τα είπα όλα”: Η τελευταία κουβέντα που έκαναν Δώρα Τσαμπάζη – Αλέξανδρος Νικολαίδης πριν πεθάνει

“Μόνο για τις σοβαρές σχέσεις λέω στο παιδί μου” Καρφιά Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου μήνες μετά τον χωρισμό

“Εκείνη μου λείπει, όχι ο γάμος” Το ξεστόμισε ο Μαραντίνης 5 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Χρηστίδου