«Όχι 1 αλλά 6»: «Τρελάθηκε» η Ελεονώρα Μελέτη με τον Oλυμπιακό και ξεκίνησε την εκπομπή της με τον ύμνο της ομάδας

Με «ερυθρόλευκη» διάθεση ξεκίνησε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Conference League, με το πάνελ και την παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» να πανηγυρίζουν κατά την έναρξη της εκπομπής.

Η πανηγυρική έναρξη

Το κλίμα στο πλατό ήταν εορταστικό, με τους τεχνικούς να φορούν μπλουζάκια του Ολυμπιακού, ενώ μπροστά στην κάμερα ανέμιζε και μια σημαία.

Ενώ ξεκινούσε η εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στο κοινό: «Όχι 1! Θέλω την υπομονή σας, γιατί είναι και πολλά! Όχι 1, όχι 2, όχι 3, όχι 4, όχι 5, αλλά 6!».

Με τη σειρά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Δεν είναι μόνο το 6-1, είναι όλη αυτή η ανατροπή, για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές του ελληνικού ποδοσφαίρου, του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλη η Ευρώπη συζητά σήμερα την επική πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟΚ στους 8. Το έχει κάνει η Ρεάλ από 4-0 να το γυρίσει στην έδρα της, το έχει κάνει η Μπαρτσελόνα και τρίτη ομάδα που έχει κάνει τόσο μεγάλη ανατροπή, δεν υπάρχει, ο Ολυμπιακός το έκανε εκτός έδρας».

Δείτε το video






Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»