Ο βιασμός των “metoo-δων”: Και ο σύζυγος της Παπαθωμά στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη για τις καταγγελίες

“Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας” αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Πετράκου στην μακροσκελή ανάρτησή του.

Γρηγόρης Πετράκος για Αλέξη Γεωργούλη

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά την ανάρτηση της συζύγου του, προχώρησε και αυτός σε ποστ στο Facebook όπου υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη. “Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από τον βιασμό των metooδων” γράφει ο Γρηγόρης Πετράκος.

“Το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”. Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας” συνεχίζει ο Γρηγόρης Πετράκος.

“Το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών. Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες” γράφει στην ανάρτησή του ο σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά.

“Η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία. Το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες” συνεχίζει ο γνωστός τραγουδιστής, με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

“Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ταρακουνηθείτε. Ανασυνταχθείτε. Μη συναινείτε” καταλήγει ο Γρηγόρης Πετράκος στην ανάρτησή του.

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού