Ο Τσαφούλιας είπε ότι όλοι σκέφτηκαν αλλά κανείς δεν ξεστόμισε: “Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που “δίκασαν” τον Πάνο Βλάχο”

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας τα είπε έξω από τα δόντια για άλλη μία φορά. Ο γνωστός σκηνοθέτης, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Αξία της Ζωής» την οποία και σκηνοθετεί. Μεταξύ άλλων, πέρα από την παράσταση, αναφέρθηκε και στον Πάνο Βλάχο.

Οι δηλώσεις του για τον σάλο με τον Πάνο Βλάχο

«Σε κάθε πρεμιέρα τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Είναι ένα πολύ ωραίο και ανθρώπινο έργο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα στην πρεμιέρα, μαζί με φίλους και συνεργάτες, θα το δούμε όλοι μαζί και θα το απολαύσουμε» υπογραμμίζει σε πρώτο χρόνο ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ενώ για τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Πάνου Βλάχου, ο ίδιος τονίζει: «Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, χωρίς να είμαι ούτε συνομοσιολόγος ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών. Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού».

Related posts

Κυρίες με Κ κεφαλαίο: Η Δανδουλάκη βγήκε με τη Μαρινέλλα στη Βουκουρεστίου και ξεχώρισε η φινέτσα τους

Γυναίκα καριέρας η Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα»

“Εσύ σα να μην έγινε τίποτα” Η έξοδο της Οικονομάκου στο τσακίρ κέφι μερικές βδομάδες μετά το διαζύγιο