«Ο Θέμης θεωρεί ότι του έχω κάνει κακό»: Ακομπλεξάριστη η Τσιμτσιλή, είπε για τον γάμο της αυτό που λίγες παραδέχονται

Μια αποκαλυπτική και εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης (4/4), αφού νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε από μεριάς της, συνέντευξη στο «Happy Day». Ανάμεσα σε όσα είπε η παρουσιάστρια, μίλησε και για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

«Ο Θέμης είναι ο σύντροφος της ζωής μου, πατέρας των παιδιών μου κι έχουμε κάνει μια οικογένεια που νιώθω ευλογημένη. Είμαι τυχερή που είναι έξω από τη showbiz. Δεν ξέρει κανέναν. Είμαστε στη γιορτή της Κατερίνας και είναι εκεί και ο Πάνος Μουζουράκης και μιλάμε για τον πατέρα Αντώνιο και του λέω μου λέει ο Θέμης είναι υπερασπιστής δικηγόρος συνάδελφος.

Επίσης, περνάει μια φάση ο Θέμης τα τελευταία χρόνια. Όσο άλλοι συνάδελφοί του επιζητούν και θέλουν να είναι στο προσκήνιο, εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω, γιατί θεωρεί ότι όλη αυτή η δημοσιότητα, που έχει να κάνει και με εμένα του, έχει κάνει κακό στα προσωπικά του. Θέλει να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του, από τις δικαστικές αίθουσες κι αυτό μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν του αρέσει και δε θέλει το lifestyle. Είναι σαν να έχουμε ένα κομμάτι στη ζωή μας που το ζούμε μόνοι μας ή και με τους φίλους μας».

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”