Ο «Στόχος» της Καλομοίρας: Έκανε comeback και ετοιμάζει εμφάνιση – έκπληξη που θα σου θυμίσει Eurovision

Στην κάμερα του Open Weekend, μίλησε η Καλομοίρα για το αν θα εμφανιστεί στο J2US αλλά και εάν θα είναι του χρόνου στο Fame Story, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο της τραγούδι.

Για τον «στόχο» της και τον λόγο για τον οποίο ήρθε στην Ελλάδα μίλησε η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια απάντησε, επίσης, αν θα εμφανιστεί στο J2US, αλλά και εάν θα είναι του χρόνου στο Fame Story.

Τι αποκάλυψε η pop star

Όπως αποκάλυψε η ίδια, βρίσκεται στην Ελλάδα για πολλούς λόγους κυρίως επαγγελματικούς. Συγκεκριμένα, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στόχος», ενώ αυτές τις ημέρες κάνει γυρίσματα για το βίντεο κλιπ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, να το ακούσετε και να δείτε και το βίντεο κλιπ», είπε.

Για το ενδεχόμενο μιας εμφάνισής της στο J2US απάντησε: «Έχω ακούσει πολλά, λένε… Πάρε το Νίκο τηλέφωνο, τον φίλο μου που τον αγαπώ. Η εκπομπή είναι πάρα πολύ ωραία και μ’ αρέσει το show γιατί είναι πάρα πολύ πλούσιο. Έχουν την καλύτερη ομάδα. Αυτά τα shows είναι fun να τα κοιτάς. Δεν ξέρω…»

Όσον αφορά στο Fame Story, η Καλομοίρα ανέφερε πως είναι κάτι που έχει πάντα μέσα στην καρδιά της, καθώς από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της.

«Από εκεί γεννήθηκα και το αγαπάω. Θα ήταν πολύ ωραία να είμαι δίπλα στα παιδιά, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε τι θα γίνει. Μιλάω ακόμα με τον Καραφώτη, τον έχω σαν αδελφό και την Μάρω Λύτρα.»

Δείτε το video


Related posts

«Τρεις γενιές Καζάκοι»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αγκαλιά με τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα

«Γεννήθηκε νεκρό το παιδί μου, χώρισα, έφυγε ο πατέρας μου» Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Βιβή Μαστραλέξη

Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου κατά 45%, αλλά το τρώνε ελάχιστοι: Αυτό είναι το τρόφιμο-“ασπίδα” στους όγκους