Ο Σταύρος Σβήγκος εξομολογείται για πρώτη φορά:”Έτσι συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση”

Σταύρος Σβήγκος: Χωρίς αναστολές μίλησε ο ηθοποιός για την πορεία της ζωής του, τον γιο του, την δουλειά του καθώς και την συμφιλίωση με την γυναικεία του πλευρά.

Σταύρος Σβήγκος: Οι δηλώσεις του ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξη

Ο Σταύρος Σβήγκος άνοιξε απλόχερα το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του και μίλησε για τα πάντα: για τον τον γιο του, για την δουλειά του, αλλά και για τον τρόπο που συμφιλιώθηκε με τη γυναικεία του πλευρά.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: “Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε”.

 Η φωτογραφία που τράβηξε η πρώην σύντροφος του

Σχετικά με τη φωτογραφία που τράβηξε η πρώην σύντροφος του δήλωσε: “Αυτή η φωτογραφία είναι από το Ναύπλιο, την έβγαλε η Ελένη η πρώην σύντροφός μου και μητέρα του παιδιού μας. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία, πάρα πολύ. Παιδιά, δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή. Μπορεί να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και να μην ενοχλεί τους άλλους, αν κάποιος ενοχλείται, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα”, είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα