Ο ορισμός της αληθινής αγάπης: Η γυναίκα του έμεινε «φυτό» και παράτησε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα

Η ιστορία του David και της Bruna είναι ο ορισμός της αληθινής αγάπης, καθώς όταν εκείνη έμεινε «φυτό», ο άντρας της παράτησε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα.

Η συγκινητική ιστορία

H ζωή του ζευγαριού κυλούσε ήρεμα, μέχρι το 2019 όπου η Bruna έπαθε επιληπτική κρίση και στη συνέχεια, καρδιακή και αναπνευστική ανακοπή. H γυναίκα κατάφερε να ζήσει, όμως, δεν ήταν πια ο ίδιος άνθρωπος καθώς από τότε, βρίσκεται σε φυτική κατάσταση.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, David Cesar, η Bruna δεν μπορεί να κινηθεί ή να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω τη και τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα. Την ίδια στιγμή, 17χρονος με εγκεφαλική παράλυση ολοκλήρωσε το λύκειο με άριστα.

Εκείνος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να την εγκαταλείψει και αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο να τη φροντίζει και να της προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή. Άφησε τη δουλειά του και είναι κάθε μέρα στο πλευρό της, δείχνοντάς της έμπρακτα την αγάπη του.

Στην προσπάθειά του να επιβιώσουν ο David ξεκίνησε crowdfunding και τελικά συγκέντρωσε 28 χιλιάδες δολάρια. Το πρόβλημα είναι ότι τα μηνιαία έξοδα της γυναίκας του αυξάνονται συνεχώς…


Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, όμως, δεν υπάρχει ακόμα ελπίδα για τη Bruna. Ο Cesar ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα φάρμακο στον Καναδά χάρη στη βοήθεια των νευρολόγων της γυναίκας του. Η σύζυγός του θα πρέπει να το πάρει για τρία χρόνια και να λάβει ταυτόχρονα φυσιοθεραπεία, αλλά η θεραπεία κοστίζει περίπου 19.000 δολάρια.

Ευτυχώς, η viral ιστορία τους βοήθησε στη διάδοση σελίδων δωρεών, συμπεριλαμβανομένης της VOOA, όπου συγκέντρωσαν περισσότερα από όσα χρειάζονταν. Στο Instagram, οι θεατές και άλλοι πιθανοί δωρητές μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση της άτυχης γυναίκας και αν θέλουν να βοηθήσουν.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο νεαρός άνδρας αποτυπώνει μερικές από τις αναμνήσεις που έχει από τη σχέση του μαζί της. Επιπλέον, ενημερώνει τους followers του για την πρόοδο της γυναίκας του.

Related posts

H «νέα» Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πριν και το μετά στο σώμα της μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

Νάιρα Αλεξοπούλου: «Δεν μου την πέφτουν οι άντρες, πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες»

«Δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος»: Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου σε απρεπές σχόλιο