Ο Μπραντ Πιτ έγινε 59 και το γιόρτασε: Αυτή είναι η 29χρονη νέα σύντροφος του μετά το διαζύγιο με την Τζολί

Μετά το διαζύγιο από την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ είναι και πάλι ερωτευμένος με 29χρονη καλλονή με αναλογίες μοντέλου.

Ο Χολιγουντιανός σταρ έγινε 59 ετών

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια με καμία από τις γυναίκες που φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση, ενώ απέφευγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική του ζωή.Ωστόσο, αν και εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για τα ερωτικά του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σχεδόν έχει επιβεβαιώσει τη νέα του σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις του.Η γυναίκα που εθεάθη να τον συνοδεύει στις τελευταίες του εξόδους είναι η Ινές ντε Ραμόν. Αφού οι δυο τους βρέθηκαν μαζί τον Νοέμβριο στο Orpheum Theatre του Λος Άντζελες, όπου έδινε συναυλία ο Bono, έκαναν μαζί ακόμα μια δημόσια εμφάνιση.Πιο συγκεκριμένα, η 29χρονη συνόδευσε τον 59χρονο σταρ στο πάρτι των γενεθλίων του, το βράδυ του Σαββάτου στο Χόλιγουντ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο τους φάνηκαν να μιλούν με καλή διάθεση ο ένας στον άλλο και να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε στην Daily Mail: «Ο Μπραντ αγαπά πολύ την Ινές. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου. Είναι πολύ καλή, χαριτωμένη, διασκεδαστική και με πολλή ενέργεια. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Μπραντ απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί της».

Η νέα σύντροφος του

Η νέα γυναίκα στη ζωή του Μπραντ Πιτ είναι η πρώην σύζυγος του Πολ Γουέσλι, η οποία βγήκε μόλις πρόσφατα από τον γάμο της με τον ηθοποιό της δημοφιλούς σειράς «Vampire Diaries». Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του, μετά από 3 χρόνια γάμου.Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή το 2019. Ωστόσο, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως χώρισε και ζει χωριστά τους τελευταίους 7 μήνες. «Η απόφαση να χωρίσουμε είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από μήνες. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η Ινές ντε Ραμόν κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020, είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία «Anita Ko Jewelry», από όπου και προμηθεύονται τα κοσμήματά τους διάσημες προσωπικότητες, όπως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Χέιλι Μπίμπερ.

Related posts

Τέσσερις τούρτες, ξεχώρισε του Μαραβέγια: Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε γενέθλια και δεν φαντάζεστε πόσο έγινε

Σγουρά μαλλάκια, όμορφη σαν άγγελος: Η πρώτη φώτο της μικρής Λυδίας, 3 χρόνια μετά την δολοφονία της Καρολάιν

“Δεν ήξερα τίποτα”: Νίπτει τας χείρας του ο Κοκλώνης για τις απρέπειες του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή