«Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει ότι η κάμερα με αδικεί» Ξαναχτυπά η Ματίνα Παγώνη

Ματίνα Παγώνη: Η κυρία που μας έχει εντυπωσιάσει με την κομψότητα και το στυλ της σε όλες της τις δημόσιες εμφανίσεις, μίλησε ξανά στην κάμερα και στην εκπομπή των “Κου-Κου”. Η Ματίνα Παγώνη είχε αποκαλύψει μετά την καραντίνα ότι όταν άνοιξαν τα καταστήματα για το κοινό το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει να αγοράσει καλλυντικά γιατί της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της.

Ματίνα Παγώνη: Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει ότι η κάμερα με αδικεί, από κοντά είμαι όμορφη

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς, ενώ ξεκίνησε να βάφεται από την ηλικία των 17 ετών.

Έτσι, ο Αρτ από την «Φωλιά των Κου Κου», «εισέβαλλε» στο γραφείο της λοιμoξιολόγου, για να της κάνει ένα δώρο! «Είστε η αγαπημένη της εκπομπής μας» της είπε και της πρόσφερε ένα beauty box!

Η Ματίνα Παγώνη τους ευχαρίστησε και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν…. καλλυντικά! Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί. Ακόμα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για το πότε προβλέπεται να επανέλθουμε στην κανονικότητα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συνάντησή της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”