«Ο κόσμος έκανε αυτό μέσα στην εκκλησία»: Καταρρακωμένος ο Μπέος στην εξόδιο ακολουθία για τον φίλο του,Βασίλη Καρρά

Στο πλευρό της οικογένειας του Βασίλη Καρρά βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς εκτός από καλοί φίλοι ήταν και κουμπάροι. Ο δήμαρχος Βόλου είναι πλάι στην σύζυγο και την κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή ήδη από χθες 25/12 όταν η σορός του μεταφέρθηκε στον οίκο τελετών. Σήμερα λοιπόν, όταν έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Καταρρακωμένος από τον χαμό του φίλο του, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί μέσα στην εκκλησία, ενώ μίλησε προς το πρόσωπο του με τα πιο όμορφα λόγια, όπως άλλωστε μιλούν όσοι τον γνωρίζουν.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Βασίλη Καρρά

«Δεν υπάρχουν λόγια, όλος αυτός ο κόσμος πραγματικά και μέσα κλαίνε όλες οι ηλικίες. Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε. Εδώ είναι. Όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα, πόσο μάλιστα εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα. Τα λόγια είναι φτώχεια», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Βασίλη Καρρά.

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του