«Ο καλύτερος γιατρός»: Ο Στέλιος Μανουσάκης εμφανίστηκε στην τηλεόραση και η Μαρία Ηλιάκη απλά τον καμάρωνε

Σήμερα το πρωί, ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη, ο Στέλιος Μανουσάκης πραγματοποίησε τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του MEGA, “Όλα για τη ζωή μας”.

Περήφανη σύζυγος η Μαρία Ηλιάκη

Σε συζήτηση με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την ηθοποιό, Δώρα Χρυσικού, ο μαιευτήρα και χειρούργος, γυναικολόγος κατέθεσε την επιστημονική του τοποθέτηση για το θέμα της υστερεκτομής, δηλώνοντας ότι το εν λόγω ζήτημα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο πρόβλημα για τις γυναίκες και ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη υστερεκτομής βάσει της παθογένειας που υπάρχει.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Δεν αφορά μόνο την κακοήθεια αλλά οι περισσότερες επεμβάσεις γίνονται λόγω καλοήθειας. Το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά τα ινομυώματα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Στη προληπτική αφαίρεση μήτρας πρέπει η γυναίκα να ενημερωθεί για όλα και για το τι συνεπάγεται. Το σύνδρομο Λιντς δείχνει μία προδιάθεση ανάπτυξης καρκίνου του ενδομήτριου, των ωοθηκών ή ακόμα και του εντέρου. Σε αυτές τις περιπτώσεις προληπτικά θα πρέπει να αφαιρείται η μήτρα. Στην καλοήθεια συνήθως αφαιρούμε είτε ολόκληρη τη μήτρα είτε αφήνουμε τον τράχηλο μέσα. Σε περιπτώσεις κακοήθειας ή πρόληψης πρέπει να αφαιρέσουμε και τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες”.

Από τη θέση των τηλεθεατών, φαίνεται να παρακολουθούσε τη συζήτηση και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε στιγμιότυπο των δηλώσεων του συζύγου της, θέλοντας να ενημερώσει τους ακολούθους της.

Δείτε το video

Related posts

Εγκρίνει η Μαρί Σαντάλ, έξαλλος ο Παύλος! Σεφ και χωρισμένος με παιδιά ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας

“Θα μου βγει το όνομα” Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Χατζηγιάννης, μετά το μήνυμα που του έστειλαν

“Πρόβλημα στον εγκέφαλο” Η πληρωμένη απάντηση του Λιάγκα στη Νάνσυ Αντωνίου και τον Αρναούτογλου