«Ο γιος μας σπουδάζει και δουλεύει για να μη μας επιβαρύνει»: Στάζει μέλι η Τατιάνα Στεφανίδου για τον γιο της – Περήφανοι γονείς

Περήφανοι γονείς, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος καθώς όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο γιος της Νικόλας σπουδάζει και παράλληλα εργάζεται ώστε να μη τους επιβαρύνει οικονομικά.

Τατιάνα Στεφανίδου: Όσα αποκάλυψε

Σε συνέντευξη της στο «Happy Day», η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μιλήσει για τη δουλειά της..

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «28 χρόνια είμαι στην τηλεόραση, προσαρμόστηκα στη νέα ώρα. Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω μόνο στην σκληρή δουλειά. Φέτος ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν. Είναι πάρα πολλά τα κανάλια και πολλά τα προγράμματα. Η δική μου είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη. Το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής».

Στη συνέχεια και ερωτηθείσα από την Τίνα Μεσσαροπούλου αν ισχύει ως έχει θέσει όρο να μην βρίσκεται απέναντι από τον σύζυγό της, είπε:

«Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Δεν είχαμε προβλήματα για τους καλεσμένους. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Με τα παιδιά συζητάμε την επικαιρότητα είναι μέρος της ζωής μας».

Σχετικά με τα παιδιά της, είχε ανέφερε: «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει Οικονομικά και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του. Ο Νίκος παρότρυνε τα παιδιά μας να μην ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Η Λυδία φέτος δίνει Πανελλήνιες. Με την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες».

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»