Ο Γιώργος Αλκαίος για την «εξαφάνισή» του: «Έπιασα πάτο, σάπισα στο ξύλο, τα πούλησα όλα και πήγα στη Μήλο»

Ο Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για την απόφασή του, να αποχωρήσει από τον χώρο του τραγουδιού και να μετακομίσει στη Μήλο.

Ο γνωστός ερμηνευτής, πριν από 11 χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει στη Μήλο, όπου και ασχολείται με τον τουρισμό, αγοράζοντας ένα οικόπεδο όπου έχτισε το σπίτι του και 8 πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια.Στην εκπομπή «The 2night show» προβλήθηκαν πλάνα από τα δωμάτια που βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα.

Γιώργος Αλκαίος: Η Eurovision και το κεφάλαιο της μουσικής

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια δήλωσε: «Ουσιαστικά η Eurovision με έκανε να βάλω κάτω τον εαυτό μου και να τον σαπίσω στο ξύλο σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν βρισκόμουν στο νησί. Δεν ήμουν καλά ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο να μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι».

«Έκλεισε ο κύκλος γι’ αυτό που έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι. Και αυτό έκανα. Το 2000 με 2010 δεν ήθελα να δουλέψω μέσα σε αυτό, άλλαξε όλη η δουλειά. Μπήκαν τα ριάλιτι και νέα παιδιά μετά από το 2002 και έβλεπα να πηγαίνουμε προς την αντιμουσική… Έβλεπα να έρχεται μεγάλη καταστροφή (σ.σ. στο χώρο της μουσικής) και ήρθε, μετά το 2010», κατέληξε.

Related posts

Σταμάτησε να τρώει δυο πράγματα και έχασε τα περιττά κιλά: Το μυστικό της Μαρία Κορινθίου, που την άφησε μισή

Ένα αδερφάκι για την μικρή μας: Σε πελάγη ευτυχίας η Όλγα Κιουρτσάκη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται

Το εκκεντρικό πουκάμισο του Κοντιζά έκανε πάταγο στο Twitter – «Βγήκε από τα ’80s, μόνο η περμανάντ του λείπει»