Ο άντρας μου βγάζει τη βέρα του όποτε πάει για δουλειά επειδή λέει “πιάνεται στο μηχάνημα”. Μήπως έχει ερωμένη;

Η γυναίκα της ιστορίας μας εξομολογείται στις αναγνώστριες φίλες και στους αναγνώστες φίλους της πως έχει υποψίες για τον σύζυγό της.

Δεν ξέρω αν ο άντρας μου το χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία ή παίζει κάτι πονηρό αλλά όποτε πάει για δουλειά βγάζει τη βέρα του και την αφήνει σπίτι επειδή όπως λέει «πιάνεται στο μηχάνημα» (εργάζεται σε εργοστάσιο παραγωγής υποδημάτων) και τον εμποδίζει.Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως ο πραγματικός λόγος που τελικά αφήνει τη βέρα του στο σπίτι είναι επειδή έχει ερωμένη ή επειδή δεν θέλει άλλες γυναίκες στη δουλειά να γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος.

Η ανησυχία της γυναίκας

Είμαστε και οι δύο 44 χρονών και μαζί πάνω από 20 χρόνια. Δεν είναι ότι τον υποψιάζομαι χωρίς λόγο και αιτία. Πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψα ότι τα έχει κάνει τα δικά του πίσω από την πλάτη μου. Τη μία βρήκα στο κινητό του ένα μήνυμα από ένα άγνωστο νούμερο που του έλεγε πότε επιτέλους θα βρεθούν και ότι έχουν καιρό να κάνουν σεξ και το πεθύμησε. Την άλλη κάποιος έπαιρνε αργά τη νύχτα τηλέφωνο στο σπίτι με απόκρυψη και το έκλεινε. Μία άλλη φορά με πλησίασε μία γυναίκα στο σούπερ μάρκετ και μου είπε να έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα γιατί ο άντρας μου δεν είναι αυτός που είναι και μέχρι να προλάβω να συνειδητοποιήσω τι μου είπε, είχε εξαφανιστεί.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον. Έχω ανεχτεί πολλά και δεν θέλω να νομίζει ότι τρώω κουτόχορτο. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ παρόλο που λέει ότι όλα είναι στο μυαλό μου. Τον αγαπάω και είμαι ευτυχισμένη μαζί του αλλά αν ανακαλύψω ότι όλο αυτό δεν είναι παρά ένα παραμύθι που πουλάει για να βλέπει κάποια άλλη θα τον χωρίσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αρκετά τράβηξε αυτή η υπόθεση. Δεν είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι άλλο το κέρατο και να με κοροϊδεύει στα μούτρα.

Related posts

Η Άννα Φόνσου παραμένει όμορφη και σικ στα 84 της: Η νέα της εμφάνιση είναι ο ορισμός της κομψότητας

Θέα που κόβει την ανάσα: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που μένουν Τούνη – Αλεξάνδρου στις Σεϋχέλλες…. για γερά πορτοφόλια

“Σπίτι δεν έχετε να κάτσετε”: Σάλος με το νέο ταξίδι Τούνη – Αλεξάνδρου στις Σεϋχέλλες για το Πάσχα