O Alain Delon Θα Βάλει Τέλος Στη Ζωή Του Με Ευθανασία

O Alain Delon Θα Βάλει Τέλος Στη Ζωή Του Με Ευθανασία

«Είναι δικαίωμά μας να φεύγουμε ήσυχα» – Πού οφείλεται η απόφαση του θρυλικού ηθοποιού να βάλει τέλος στη ζωή του με ευθανασία στην Ελβετία

Η απόφαση του ηθοποιού ίσως οφείλεται στην πρώην σύζυγό του, Nathalie, η οποία ήθελε να φύγει με τον ίδιο τρόπο και δεν της το επέτρεψαν

Ο θρυλικός ηθοποιός Alain Delon θέλει να καθορίσει ο ίδιος πώς θα τελειώσει η ζωή του. Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει ευθανασία στην Ελβετία.

Σύμφωνα με το γαλλικό Le Point, ο γιος του, Anthony, έδωσε συνέντευξη στο κανάλι RTL και εξήγησε ότι ο πατέρας του τού ζήτησε να τον βοηθήσει με την ευθανασία, ενώ ο ίδιος θα σταθεί στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

«Η ευθανασία είναι ό,τι πιο λογικό και φυσικό. Από κάποια ηλικία, έχουμε δικαίωμα να φύγουμε ήσυχα από αυτόν τον κόσμο χωρίς να δεχόμαστε υποστήριξη από ένα νοσοκομείο, ή συσκευές που μας διατηρούν στη ζωή», δήλωσε πέρσι ο Delon.

Από το 1999 είναι Ελβετός υπήκοος και ζει στη χώρα από το 2019, όταν έπαθε εγκεφαλικό. Έχει ξεκινήσει συζητήσεις για τα κληρονομικά θέματα, ενώ έχει τονίσει πως «το να γερνάς είναι απαίσιο».

Η απόφαση του ηθοποιού ίσως οφείλεται στον θάνατο της πρώην συζύγου και μητέρα του παιδιού του, Nathalie Delon, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το 2021. Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, είχε ζητήσει να της κάνουν ευθανασία για να μην υποφέρει, όμως το νομικό σύστημα της Γαλλίας δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

«Η μητέρα μου, που ήταν ελεύθερο πνεύμα, ήθελε να πεθάνει ακριβώς όπως έζησε», είπε ο Anthony.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις