Ντύθηκε νυφούλα στα 50 της: Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε τον Πάνο Μιχαλόπουλο-O παραμυθένιος γάμος στη Γλυφάδα

Ελίνα Κέφη: Όσοι αγαπούν τη μόδα σίγουρα θυμούνται πολύ καλά το όνομά της, εκείνη όμως βρήκε το λιμάνι της στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ελίνα Κέφη: Έστησε τον γαμπρό !

Η Ελίνα Κέφη, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα των 90s, παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο τον αγαπημένο της, Πάνο Μιχαλόπουλο στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Γλυφάδα. Κουμπάροι του αγαπημένου ζευγαριού ήταν ο αδελφός του μοντέλου, Γιώργος Κέφης και ο Χρήστος Ζαγοριανός, στενός φίλος του γαμπρού.Η Ελίνα Κέφη μάλιστα, έστησε τον γαμπρό στην εκκλησία για περίπου ένα τέταρτο ενώ δεν κατέβαινε από το αυτοκίνητο. Τελικά ο γαμπρός πήγε κοντά της να δει τι συμβαίνει και το πρώην μοντέλο του είπε ότι περιμένει τις φίλες της να φτάσουν, για να ξεκινήσει το μυστήρι

Το μοντέλο δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού όπως συνηθίζεται. Αντί αυτού σήκωσε το νυφικό της και έδειξε έτσι τα πολύ εντυπωσιακά παπούτσια της.Μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής, ακολούθησε μεγάλο πάρτι σε πλαζ της Βούλας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτού του πάρτι, μια ανιψιά της Ελίνας Κέφη δέχτηκε πρόταση γάμου από το αγόρι της.

Ελίνα Κέφη: Δηλώσεις της

«Ασχολούμαι με την μόδα ακόμα. Ήταν πολύ καλές οι εποχές στο μόντελινγκ όσον αφορά στα χρήματα, άλλα έκανα εκδρομές και δεν κρατούσα καβάντζα. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες πλην μιας, είχα διαφορά με γυναίκα δεν ταιριάζαμε σε τίποτα. Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω εισπράξει το…ενδιαφέρον σε περιβάλλον εργασίας. Στον γάμο μείναμε 7 χρόνια μαζί, δεν ήταν ευνοϊκά όλα και απομακρυνθήκαμε».

«Μου έχει συμβεί παράλογη και παράφορη ζήλια που οριακά δεν έφτασε σε άσχημη κατάσταση. Πήγαμε να φάμε σε ένα μαγαζί, μπήκαμε και μου λέει «ωραία, πάμε σπίτι τώρα να αλλάξεις», είχε αποκαλύψει το γνωστό μοντέλο.

Η Ελίνα Κέφη έλεγε τον περασμένο Οκτώβρη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη»χαρακτηριστικά για την σχέση της:«Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο. Είμαι σε μια όμορφη σχέση που με κάνει να νιώθω όπως πρέπει να νιώθουν όλες οι γυναίκες, αξιαγάπητη, να τη φροντίζουν και να τη σέβονται»

Ελίνα Κέφη: Δείτε το ρεπορτάζ του γάμου

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά